Warning: The magic method Vc_Manager::__wakeup() must have public visibility in /home/turkboar/huzunbaz.com/wp-content/plugins/js_composer_salient/include/classes/core/class-vc-manager.php on line 205
Bitti – HÜZÜNBAZ Skip to main content
Sizden Gelenler

Bitti

By 04 Mayıs 2008No Comments
Silmeden resimleri gözlerinden; bahçe kapısının üzerine örtülen tarafından uzanmış elleri gölgelere , hıckırık sesli çocuklar gibi gitme diyemem . Gidesin gelmişse git… Bitti… Bir sayfanın hakkına düşen tüm hazlarım . Bitti * bir hayatın tüm yaşanılası hüzünleri gibi. ŞarkılarIın sustu belleğime ara ara takılan. Sözlerim bitti .Sanki başkası tarafından daha önce okunan . bitti deyipte başlattığım tüm yarın ki yalanlarım gibi… Bitti … Yakamoz yoksunu bir gecenin yorgan misali karanlığını çektim gözlerime .Yırtık çarşaflar arasından süzülecek ışıklarıyla güneşi beklerken bitti ,içimde sakladığım tüm heyecanları sevdamın .Sıtmasına tutulup tutulup bıraktığım ümidimin , ayazlarına astım yüreğimi . Ben ağlıyalı çok oldu sevdiğim diye başlıyan şiirimi bitirmeden , bitti sevdam .. Anlamını bilmediğim kelimeler başlamışken içimde. İçeriğini düşünmeden , sadece başlamak için başlıyan .Hiç bitmeyeceğini bile bile başlayan .Bir tarafı ağzımın tomturaklı boşluklarında çırpınan, hecenin hiç bir özrüne sığınmayacak o çocukça kelimelerim başlamışken içimde bitti sana diyeceklerim. Tık nefes kaldım , bağırırken ardından * bak yuttum gitti kandırılmışlığında ,bitti kelimelerim .. Silmeden resimleri gözlerinden; bahçe kapısının üzerine örtülen tarafından uzanmış elleri gölgelere , hıckırık sesli çocuklar gibi gitme diyemem . gidesin gelmiş git o zaman …. elveda sevdiğim …..

Leave a Reply

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.