Warning: The magic method Vc_Manager::__wakeup() must have public visibility in /home/turkboar/huzunbaz.com/wp-content/plugins/js_composer_salient/include/classes/core/class-vc-manager.php on line 205
son perde – HÜZÜNBAZ Skip to main content
Sizden Gelenler

son perde

By 25 Ağustos 2008No Comments
Sizden Gelenler

Son Perde

By 25 Ağustos 2008No Comments
Bir Dilim Söz

Son perde..

By 11 Şubat 2007No Comments

Imagemasallarda anlatıldığı gibi değildi hiçbirsey. ama ben sanki hersey öyle olucak gibi büyümüstüm. hayal kuruyordum. her gece,her sabah.. hiçbir hayalim bana yakısmıyordu ki .. yda ben o hayallere?! her zman diyordum ki. mutluluğumu buldum daha sonuma cok var* sonuma o kadar yakın olduğumu nereden bilicektim daha yolun basındayken

Imagemasallarda anlatıldığı gibi değildi hiçbirsey. ama ben sanki hersey öyle olucak gibi büyümüstüm. hayal kuruyordum. her gece,her sabah.. hiçbir hayalim bana yakısmıyordu ki .. yda ben o hayallere?! her zman diyordum ki. mutluluğumu buldum daha sonuma cok var* sonuma o kadar yakın olduğumu nereden bilicektim daha yolun basındayken. ama yolun basındayken yasadım ben herşeyi. geriye ne kaldı? kişiliğim mi? cok erken gelisti. olması gerektiğinden de erken! iddda etmiyorum durum bu. güven? o hiç olmadı. ne güven verebildim nede güvenebildm. kendime sadık büyüdüm cnkü. mutluluk? arada sırada uğrar ya kapına. öyle oldu işte. ama artık o da uğramıyor. hüzün? gözlerimin arkasında saklı. pişmanlık? hala içimi kemiriyor peki neden hala kimse pişman mısın tüm olanlardan diye sormuyor! korku? hayatı o kadar severken.. hayata tutunamıcak,her an düşebilicek kadar içimi acıtan bir korku. ama buna sebeb olanlardan değil! geride bırakıcak olucaklarımdan kaynaklanan bir korku içimdeki. kendi isteğimle kaybetmeye basladım hayatımda ki herkesi. yavas yavas terk edisler basladı. ama kendim istedim. kolay olsun rahat bitsin diye. her zaman kolay anladınız sandınız. her zaman cabuk tanıdınız sandınız. ama yanıldınız. inanın hiçbirniz tanımadınız. tam anlamıyla demek istediğim. en yakınlarım.. en yakınlarımda..

Imagemasallarda anlatıldığı gibi değildi hiçbirsey. ama ben sanki hersey öyle olucak gibi büyümüstüm. hayal kuruyordum. her gece,her sabah.. hiçbir hayalim bana yakısmıyordu ki .. yda ben o hayallere?! her zman diyordum ki. mutluluğumu buldum daha sonuma cok var* sonuma o kadar yakın olduğumu nereden bilicektim daha yolun basındayken. masallarda anlatıldığı gibi değildi hiçbirsey. ama ben sanki hersey öyle olucak gibi büyümüstüm. hayal kuruyordum. her gece,her sabah.. hiçbir hayalim bana yakısmıyordu ki .. yda ben o hayallere?! her zman diyordum ki. mutluluğumu buldum daha sonuma cok var* sonuma o kadar yakın olduğumu nereden bilicektim daha yolun basındayken. ama yolun basındayken yasadım ben herşeyi. geriye ne kaldı? kişiliğim mi? cok erken gelisti. olması gerektiğinden de erken! iddda etmiyorum durum bu. güven? o hiç olmadı. ne güven verebildim nede güvenebildm. kendime sadık büyüdüm cnkü. mutluluk? arada sırada uğrar ya kapına. öyle oldu işte. ama artık o da uğramıyor. hüzün? gözlerimin arkasında saklı. pişmanlık?

Read More

..ne yapmalıydım sensizken?
Bir dramın başrol uyuncusu yapılmak istenen beni,
komedinin kahramanı olan sana, teslim mi edecektim..
Hiç bir zaman birleşmeyecek bu oyunların
perdelerini saymayacağım artık..


Read More

Leave a Reply

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.