Warning: The magic method Vc_Manager::__wakeup() must have public visibility in /home/turkboar/huzunbaz.com/wp-content/plugins/js_composer_salient/include/classes/core/class-vc-manager.php on line 205
Plaklardan Dogan Gercek Ask – HÜZÜNBAZ Skip to main content
Sizden Gelenler

Plaklardan Dogan Gercek Ask

By 01 Ocak 2009No Comments

ImageNiye CD degilde plak diye soracaksiniz belki, yada sormayacaksiniz bence anlatmak istediklerimi tahmin edebiliyorsunuz. Ama yinede yazimin devamini okuyun lütfen. Acik konusmak gerekirse hicbirimiz gidip bir albümü satin almiyoruz.,,Yaptigmiz sey cok yalnis aslinda " demek gelmiyor icimden, zaten bizim icin sorun yok. Ne oldu CD bozuldumu? Olsun bir tane daha indiririz ne oluocak sanki demi? Ama plaklar öyle degildir hassazdir, ilgi, sevkat ve dikkat beklerler tibki ASK gibi. En ufak dikkatsizliginde affetmezler.Onu birdaha kullanamazsiniz. Ayni gercek bir iliskide gibi, en ufak kirginlikta o güveni bir daha kolay kolay yakaliyamazsin. Belkide yakalarsin o karsinizdaki insana baglidir, ama plaklarin affetmez. Bence zaten gercek ask affetmez. Ayla Dikmenin ne demis:Anlamazdın anlamazdın, Kadere de inanmazdın. Hani sen acı veren kalpsizlerden olamazdın? Bence gercek ask bu sarkiyi CDde degilde plakta dinlemektir) (yurtdisinda yasadigim icnin ufak defek hatalr olabilir, lütfen maruz görün)

Leave a Reply

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.