Warning: The magic method Vc_Manager::__wakeup() must have public visibility in /home/turkboar/huzunbaz.com/wp-content/plugins/js_composer_salient/include/classes/core/class-vc-manager.php on line 205
Bana Kalan. – HÜZÜNBAZ Skip to main content
Sizden Gelenler

Bana Kalan.

By 11 Haziran 2009No Comments
Uzakta yine düşlerim. Çok uzaklara bu sonu gelmez serzenişim .. Kendini inandırdığın bir bitmişliğe başlangıç bu.Kapanmayan yaralarına burukluk , söylenmeyen sözlere bu sancı. Ne yaparsan yap hayatın bir yerinde yakalıyor seni.Bırakmadan santim santim aaltıyor her bir hücreni ..Kalakaldığın yalnızlığına aldırmadan , nice umutlar yükledğin o anlamlara acımadan .. Sonra bir vazgeçmişlik çıkageliyor bunca kırgınlığın ardından ,azalmadan. Bir yerlerden tutunmak istiyorsun o an.Artık önüne ne çıkarsa , seni kim hayata bağlarsa ..Sokulsan da yeni yaşamlara umut bağlayamıyorsun artık yeni bir anıya. Öylece oturup sorular soruyorsun kendine. Yeni cevaplar veremeyeceğini bile bile .. Soruyorsun ama cevaplayamıyorsun , bırakamıyorsun kendini yeni kelimelere. İşte tam burada kopuyor hayat. Başa sarmak istiyorsun , olmuyor. Ümit bile edemiyorsun. İnancın yitik ,umudun kırık ,kalbin binbir parça devam etmeye başlıyorsun mecburi hayatına. Bıraktığın yerden olmasa da sana kalanlarla.

Leave a Reply

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.