Warning: The magic method Vc_Manager::__wakeup() must have public visibility in /home/turkboar/huzunbaz.com/wp-content/plugins/js_composer_salient/include/classes/core/class-vc-manager.php on line 205
aşk acıdır,acıtır. – HÜZÜNBAZ Skip to main content
Sizden Gelenler

aşk acıdır,acıtır.

By 28 Şubat 2009No Comments

Imageimkansızı paylaştık imkansızla savaştık biz. bir imkansızın peşinden koştuk imkansıza ağladık biz. ve birgün sen bana bitti dedin olmuyor git dedin. gittim hemen uzaklaştım yanından. görme gözyaşlarımı diye görme o çaresiz hallerimi görme işte görme diye. imkansızla uğraştım ,imkansızla savaştım dedim ya başaramamşım meğer. imkansız dedğim gerçek hayatmış aslında. gerçekle hayatla savaşmışım ben yenik düşmüşüm , yorgun düşmüşüm seni senden gelip alamamşım benn.. hayatın karşısında duramamışım ben ben ben ben .. ya sen ? sen hiçmi birşey yapmadın benım için hiç mi gözyaşı dökmedin ? hiçmi üzülmedin ? üzüldüm deme bana böyle olsun istemezdim deme bana. sakın deme. üzülsen istesen böyle olmazdı. 2 gün sonra gidip başka başka insanların elini tutmazdın. yapamazdın.yapmamalıydın beni bu kadar çok acıtmamalıydın ..

Leave a Reply

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.