Warning: The magic method Vc_Manager::__wakeup() must have public visibility in /home/turkboar/huzunbaz.com/wp-content/plugins/js_composer_salient/include/classes/core/class-vc-manager.php on line 205
Kitap Aralarındaki Mavice Düşlerim – HÜZÜNBAZ Skip to main content
Sizden Gelenler

Kitap Aralarındaki Mavice Düşlerim

By 13 Mart 2010No Comments
Ölü kederleri en derinine gömüp hayatın kitap aralarında sakladığım aşk’ı içimde büyütüyorum. parmak uçlarımdan bedenime umut sızıyor.. Kalem düşlediğim dünya adına yazıyor.. Gelişinle mutluluğa kucak açmış bir suret var şimdi önünde Olurdu senden önce.. Nekadar ısınmak istersem okadar üşütürdü geçmişin soğukluğu Bir bavula koyupta kaldırıp atamazdım.. Hiçbir şehir suskun kalamazdı gözyaşıma.. Kokun, sesin, yüzün.. sanki tanıdık.. benden birşeyler taşıyor özlemeyi senden öğreniyorum,gün geçtikçe.. elim hüzne değmemeye çalışıyor bulansam da yalnızlıklara belli etmiyorum sana sen hep gül diye.. Görme aşkın acı halini diye.. Gözlerindeki sevinç eksilsin istemiyorum.. ve senin için ağlayan şeyler oluyor hayatımda.. bulutlar senin için yağdırıyor yağmurlarını.. ıslanıp aklanıyorum.. Ruhum beyazına bulanıyor Saflığına, içimdeki aşkın büyüklüğüne zarar gelsin istemiyorum kıymetlim.. hayat bizim tertemiz hayallerimize gam tozu saçamayacak.. Kokunu çok seviyorum ya hani yağmurdan sonrası toprak kokuyor diye soluk almamı sağlıyor diye bilemezler sevgilim neden bukadar derin derin soluduğumu.. kalbime hayat katanın sen olduğunu bilemezler.. Mavice düşler birktiririm avcumda Adım kadar "Mavice " olur,yakışır hayatıma.. ve çoğunda sen olursun.. Eylül olur.. cennetten izler taşır ve şimdi.. sen mevsimsiz düşen cemre.. Kalbime düş’üşünle düş oldun.. sana uyandım.. her gece düş niyetine seni gördüm. seni yaşadım. ve inan düşle gerçek arasında ince bir çizginin, yine adından ibaret olduğunu bilemezler sevgilim..
Gökk..

Leave a Reply

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.